avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pierdut acte in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pierdut acte in strainatate

Buna ziua! Voi incerca sa povestesc cat mai rapid si exact: in urma cu 2 luni mi-am ajutat un prieten sa isi aduca masina achizitionata din Germania in Romania. Pe drum inapoi, am reusit sa imi pierd cumva(?) pasaportul si carnetul de conducere. Fiind student plecat din orasul de origine si neavand masina personala, nu am realizat imediat lipsa actelor dupa ajungerea in Romania. Cum mi-am dat seama de fapta, am mers in orasul natal unde a fost eliberat pasaportul si carnetul, ca sa aflu o veste foarte interesanta: prima oara am mers la pasapoarte, toate bune si frumoase, femeia de la ghiseu imi spune ca a fost trimis din Germania pasaportul si mi-l inapoiaza. OK! merg la ghiseul de eliberare carnete ca sa vad daca nu cumva a fost gasit si carnetul meu de conducere...ii povestesc tipului cele intamplate, acesta dispare vreo doua minute, se intoarce si imi spune ca eu mi-am schimbat carnetul de sofer in strainatate! Ii explic domnului ca eu nu am facut asa ceva, el incepe sa ma banuiasca (in batjocura binenteles ca altcumva nu se poate) ca: "daca nu l-ai schimbat tu atunci cine?!".....pai de unde sa stiu eu, ca daca stiam nu mai stateam la coada juma d zi. ............tot ce ma intereseaza este cum pot sa imi recapat carnetul de soferi avand in vedere ca cineve se plimba in strainatate cu numele meu p carnetul lui/meu de soferi?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:45, 9 Februarie 2009
anuntati politia despre acest aspect printr-o plangere scrisa ca sa ramana drept dovada ca dvs nu aveti nici un amestec

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce act ma pot legitima? liana10 liana10 In afara de cartea de identitate! De exemplu, C.I. mi-a expirat, mi-am depus actele si tb sa o ridic in 10 zile. Buuun! Primesc un aviz de la posta ca am ... (vezi toată discuția)
Retinut carnet de 5 luni szasz_levi szasz_levi In data de 08/07/08 mi s-a retinut carnetul pentru conducerea unui automobil cu numere expirate de cateva zile (nr de Germania valabila pentru 7 zile, masina ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)