avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acord cu Fisc-ul pentru inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acord cu Fisc-ul pentru inchiriere spatiu

Aduc in atentia dumneavoastra un caz in care sunt implicat doar ca si client dar pentru care ma intereseaza rezolvarea lui. Am contractat o sala pentru un eveniment. Dupa o anumita perioada firma cu care am semnat contractul m-a anuntat ca nu mai poate onora contractul dinurmatorul motiv: sala pe care o folosesc ei era inchiriata de la o alta firma care avea datorii foarte mari la stat. Deoarece firma care detine sala nu a putut plati datoriile la stat i-au fost puse sub sechestru toate bunurile inclusiv sala unde trebuia sa aiba loc evenimentul. Dincolo de rezolvarile propuse de firma cu care am semnat contractul, intrebarea mea este urmatoarea:
firma cu care am semnat contractul poate face un acord cu FISC-ul (sau institutia abilitata) astfel incat sa isi desfasoare activitatea in continuare la locatia respectiva, iar chiria sa ajunga la FISC si nu la proprietar? Avand in vedere ca prin sechestru nu se obtin imediat bani si nici proprietatea nu se poate vinde in aceasta perioada de stagnare a pietei imobiliare, deci FISC-ul nu poate scoate bani imediat din acea locatie, este posibil acest acord?
Multumesc mult pentru raspunsuri.

P.S.> cred ca discutia trebuia edschisa la categoria Discutii juridice - Executare silita.
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2013
ciprian.balint, utilizator
Cel mai recent răspuns: ciprian.balint , utilizator 18:42, 15 Ianuarie 2013
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda fiscala eduuard eduuard Daca ai de platit niste despagubiri fiscului, instanta poate recurge la la anumite masuri de asigurare/sechestru in ceea ce priveste, de exemplu, unele actiuni ... (vezi toată discuția)
Se pot lua masuri asiguratorii inainte de termenul din somatie? eugen82 eugen82 As dori sa aflu daca in perioada de la primirea somatiei si pina la sfirsitul termenului de 15 zile (din c.pr.fiscala) pt.plata, se pot lua sau nu masuri ... (vezi toată discuția)
Impozit auto 2010 bnlarts bnlarts buna ziua.am si eu o nelamurire.dupa cat timp se pune sechestru pe un bun mobil?de exemplu nu am platit anul acesta impozitul pe autoturism.am doar doua masini ... (vezi toată discuția)