avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai am dreptul sa detin o locuinta ANL?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai am dreptul sa detin o locuinta ANL?

Buna ziua!

Va retin atentia cu problema cu care ma confrunt. Sunt chiriasa ANL din 2002 intr-o garsoniera de 44mp.
Sunt casatorita, am un copil si urmeaza sa il nasc pe al doilea in iunie 2009.
Sotul meu a infiintat o firma in 2005 al carei unic administrator este, cu sediul in apartamentul ANL in care sunem chiriasi. In 2007 a cumparat o garsoniera de 22 mp pe firma , garsoniera in care se si desfasoara activitatea acesteia.
Sediul a ramas la ANL si garsoniera am declarat-o punct de lucru (pentru ca era mai ieftin sa o declari punct de lucru)
Mentionez ca noi locuim la ANL.
Recent am fost la Primarie si am fost atentionata de aceasta problema si mi s-a spus ca s-ar putea sa nu mai am dreptul sa detin locuinta ANL, insa nu stiau sigur.
Sunt foarte ingrijorata,caci daca nu mai putem locui acolo, inseamna ca trebuie sa ne mutam cu chirie undeva.

Mai avem dreptul sa detinem locuinta ANL?
Va rog sa imi raspundeti , daca aveti vreo opinie, este urgent!
Multumesc in avans!
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 18:02, 10 Februarie 2009
incerc sa va raspund, dar mai bine studiati site-ul lor anl.ro si aclo veti gasi raspunsul
Multumesc pentru indrumare,am intrat pe anl.ro si am citit,dar nu am gasit nicaieri vreo specificatie in acest sens. Nelamurirea mea este daca se poate considera ca noi avem proprietate.
Au un temei legal sa ne dea afara?
presupun ca aveti un contract pe care l-ati incheiat in momentul in care v-au dat locuinta. Cititi acel contract cu atentie si vedeti de obligatii aveti. Daca scrie ceva legat ca nu avetivoie sa achizitionati o locuinta in nu stiu cati ani( cu totte ca ma indoiesc ca ar exista o astfel de cauza) atunci va pot lua locuinta, daca nu stati linistita
...patrimoniu firmei e una al dvs e alta...
interdictia de a nu avea alta locuinta vizeaza persoana dvs si nu firma care e cu totul altcineva...deci, nu va faceti probleme...daca nu cumparati pe numele dvs nu e nici o problema in a cumpara locuinta de la anl...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)
Oare comit o infractiune? Duduada Duduada Buna ziua! In urma cu 2 ani am primit spre inchiriere o garsoniera ANL, acum cateva luni am cumparat prin programul prima casa un apartament care necesita ... (vezi toată discuția)
Sediu social în garsonieră locuită pt srl fără activitate la sediu horuscu horuscu Dețin garsonieră (locuim 2 persoane) și doresc să mut sediul social al SRL-ului meu (fără activitate declarată la sediu) in această ... (vezi toată discuția)