avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social în garsonieră locuită pt SRL fără ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social în garsonieră locuită pt SRL fără activitate la sediu

Dețin garsonieră (locuim 2 persoane) și doresc să mut sediul social al SRL-ului meu (fără activitate declarată la sediu) in această garsonieră.

Sunt un fel de nomad digital (deși e cam mult spus) care lucrează uneori la client, alteori de la părinți/prieteni/excursii , dar și de la domiciliu (garsoniera in cauza). Efectiv stau in pat/la masa și lucrez de pe laptop.

Ar putea apărea vreo problemă dacă nu declar activitate la sediu și dacă mut sediul în garsoniera care e folosită ca locuință?

Ar trebui să fiu atent și la alte aspecte?

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ana Av. Ranete , Avocat 14:15, 24 Iulie 2023
Declararea activitatii sau nu la o anumita adresa (sediu social, etc) nu o faceți dumneavoastră după cum doriți, ci în functie de codurile caen necesare și care impun activitatea la o adresa fixa (sediu social sau punct de lucru) sau la clienți.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iulie 2023
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti, desigur ca puteti.
Este recomandat sa declarati ca sediul este fara ativitate (in garsoniera) si totodata sa declarati ca desfasurati activitatea la terti (sunt formulare diferite)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat daca activitatea este declarata la terti? Emra Emra Buna ziua, Detin un SRL cu ativitate declarata la terti. Activitatea pe sediul social este declara doar \\"activitate de birou\\". Codul CAEN corespunde ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la un pfa existent AncutaGLAV AncutaGLAV Buna ziua! Detin un PFA eliberat de Registrul Comertului, pe numele de fata, cu CAEN 4619 - intermedieri in comertul cu produse diverse, sediu social - adresa ... (vezi toată discuția)
Sprijin intocmire acte inregistrare societate la onrc bogdamen bogdamen Buna ziua, In momentul de fata sunt pe punctul de a infiinta o societate comerciala. Ca obiect de activitate, voi avea comercializarea si instalarea ... (vezi toată discuția)