avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... achizitionarea un serviciu de consultanta juridica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

achizitionarea un serviciu de consultanta juridica

daca o institutie publica(primarie)poate achizitiona acest serviciu...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 15 Ianuarie 2013
OUG 26/2012 privind unele masuri de reducere a cheltuielilor publice si intarirea disciplinei financiare si de modificare si completare a unor acte normative.:
Art. I
(1) Autoritatile si institutiile publice ale administratiei publice centrale si locale, indiferent de modul de finantare si subordonare, societatile nationale, companiile nationale si societatile comerciale cu capital integral sau majoritar de stat, precum si regiile autonome care au in structura organizatorica personal propriu de specialitate juridica nu pot achizitiona servicii juridice de consultanta, de asistenta si/sau de reprezentare.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie cu capital integral de stat doreste achizitionarea unor ... crismarinescu crismarinescu Companie cu capital integral de stat doreste achizitionarea unor servicii juridice? Mentionez urmatoarele societatea : - are in organigrama jurist - nu ... (vezi toată discuția)
Exista legislatie care sa interzica angajarea unui avocat la o primarie care are consilieri juridici? dorela dorela este vreo legislatie care sa interzica angajarea unui avoct cu contract prestarii sericii la o primarie in conditiile in care in organigrama avem deja angajat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rugăm să ne ajutați cu un sfat cu privire ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm să ne ajutați cu un sfat cu privire la următoarea situație : - instituţia noastră publică are angajat cu contract de muncă ... (vezi toată discuția)