avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Doua pedepse pentru o gresala?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Doua pedepse pentru o gresala?

Sora mea a girat-o pe fiica ei pentru un credit bancar.Cind fiica n-a mai platit banca a facut poprire pe salariul girantului(sora mea).Dar ulterior ,desi banca incasa lunar o rata de la sora mea,fiica ei a primit executare silita(actele).Se poate asa ceva?E legal?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:41, 16 Ianuarie 2013
din moment ce sora dvs plateste rata nu vad pentru ce sa o execute silit,asta se face in caz de neplata ..trebuie mers la banca si vazut despre ce este vorba si citit contractul semnat intre nepoata dvs si banca ..daca nu se intelege cu banca sper ca a pastrat toate platile facute pt rata si sa se duca la un avocat ...
Deoarece debitorul nu si-a indeplinit obligatia de plata banca a procedat la accelerarea scadentei si a declarat intregul credit scadent anticipat. Din acel moment, doar cand se recupereaza intreaga suma inceteaza executarea silita. Banca poate demara simultan sau succesiv proceduri de executare silita impotriva tuturor debitorilor ( imprumutat si garanti )
Nu este absolut nimic in neregula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar neplatit, consecinte ioio1235 ioio1235 Buna ziua, Intrebarea mea are legatura cu un credit bancar. Lunar, banii pentru rata sunt retrasi de catre banca direct de pe cardul de salariu. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)