avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Administratorul judiciar imi poate spune cand imi ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Administratorul judiciar imi poate spune cand imi primesc datoria??

Buna ziua,
Suntem mai multi titulari de creanta salariala (asa cum arata tabelul preliminar al creantelor unei firme la care am fost angajata, document ce l-am primit postal din partea unei case de insolventa)...Cum va fi distribuita averea debitorului (daca exista), adica cine are prioritate? Daca nu sunt suficienti bani ptr acoperirea tuturor creantelor salariale, cum se procedeaza?

Vreau sa stiu daca eu pot afla cand este posibil sa imi primesc salariile restante sau cel putin daca firma dispune de active ce pot fi licitate/vandute. Pot solicita astfel de informatii administratorului/lichidatorului judiciar?


Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alcibiade , utilizator 22:51, 16 Ianuarie 2013
Creantele salariale sunt creante prioritare si trebuie sa fie platite. In planul de reorganizare trebuie sa fie prevazuta modalitatea de plata. Puteti sa adresati administratorului judiciar intrebari privind modaliatea de plata a acestor creante.
Pe parcursul procedurii insolventei, cand exista lichiditati in contul deschis de administratorul judiciar si Adunarea Creditorilor decide distribuiri chiar si partiale . In caz contrar la sfarsitul procedurii cu conditia sa existe lichiditati. Fiind creditoare in dosarul insolventei aveti posibilitatea de a studia la Tribunal dosarul cauzei si aflati raspunsurile in documentele existente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de distributie MIXAM MIXAM Daca pe rolul instantei se afla o contestatie la tabelul definitiv de creante asupra careia nu s-a pronuntat instanta, este posibila distributia de catre ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)