avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere pierdut

Buna ziua,
Firma la care lucrez a incheiat un ctr de inchiriere apartament cu o persoana fizica. La 7 zile dupa inchiriere, Locatorul a sunat sa ne anunte ca a pierdut cele 3 exemplare de ctr cu care trebuia sa mearga la Admin financiara pentru inregistrare....mentionez ca detin doar o copie dupa ctr respectiv. Ce trebuie sa facem? Imprimam si semnam din nou acelasi ctr ca si cum cel vechi nu ar fi existat niciodata?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: CIRCIU RALUCA , Traducator autorizat 10:47, 16 Ianuarie 2013
Redactati alte exemplare de contract cu acelasi continut,dintre care unul va fi inregistrat de locator la autoritatea fiscala
Si practic Locatorul nu tb sa mearga cu toate cele 3 exemplare la autoritatea fiscala?
Si inca ceva...locatorul are nevoie de copie dupa CUI pentru autoritatea fiscala?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului fiscal pentru pfa piatola piatola Am incercat sa imi schimb domiciliul fiscal ca traducator autorizat dintr-o localitate in alta (din TG Mures in Cluj) si pare sa fie foarte anevoios. ... (vezi toată discuția)
Plata combustibil cu cardul firmei codrutamia codrutamia Buna ziua, administratorul unei societati platitoare de tva alimenteaza masina firmei cu combustibil si-l plateste cu cardul firmei. Bonul fiscal pe care este ... (vezi toată discuția)
Respectare cantract inchiriere troanta troanta am ctr de chirie pe 10ani inregistrat la financiar pe un spatiu comercial propietaru a vandut spatiul altei persoane care vrea sa-mi mareasca chiria sau sa ... (vezi toată discuția)