avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atributii suplimentare functiei de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atributii suplimentare functiei de baza

Unei persoane angajate pe o anumita functie i se pot da spre indeplinire si atributiile altui post? In ce conditii si care este baza legala pentru acest lucru?
Exemplu:
Un angajat pe postul de tamplar se poate sa primeasca si atributiile postului de pompier? Se poate realiza printr-o decizie acest lucru? Care ar fi baza legala?
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
orianadiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: stelarman , utilizator 15:07, 16 Ianuarie 2013
Tocmai am aratat ca fisa postului este parte integranta a cim si se supune aceleeasi proceduri prevazute la alin 5. Daca angajatorul ar putea schimba oricand cim-ul care mai este utilitatea pe care legiuitorul a vrut sa o dea art.5. ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcini de serviciu ContSters22096 ContSters22096 este legal ca seful direct sa ii poata trasa unui angajat atributii suplimentare fata de cele din fisa psotului sau este interzis? (vezi toată discuția)
Fisa post nesemnata giornonoi2 giornonoi2 Angajatul semneaza fisa postului-sub rezerva legalitatii-cu justificare scrisa pe dosul acesteia ca noile atributiuni apartineau inainte altei functii si sunt ... (vezi toată discuția)
Modificare fisa postului monik monik buna ziua! fisa postului poate fi modificata unilateral de catre angajator? imi puteti indica va rog si care e temeiul raspunsului dvs? multumesc mult! (vezi toată discuția)