buna ziua,mariana ma numesc si va rog sa ma lamuriti si pe mine cu ceva, sunt insarcinata in luna a 2 a , nu lucrez momentan , am ramas fara servici de 4 luni, am demisionat deoarece angajatorul nu si-a indeplinit atributiile privind plata salariului. mentionez ca amlucrat la firma respectiva 3 ani si inca nu mi-am primit salariul pe ultimele 3 luni. va intreb acum daca ar fi posibil sa merg la fostul meu sef si sa il rog sa imi faca reangajare , oricum el are sa imi dea bani si mi-ar putea plati darile la stat lunar.
2. Numai ca trebuie sa vorbeasca mai intai la ITM sa vada cum procedeaza pentru ca trebuie sa va reangajeze cu 3 luni in urma pentru a putea sa beneficiati de indemnizatie pentru CCC.
Angajarea din urma inseamna aplicarea unei sanctiuni contraventionale in dauna angajatorului ... daca va primi amenda acesta poate sa fie de maxim 10000 lei ...
Pentru a face acest lucru , angajatorul trebuie sa aiba in vedere atat avantajele, cat si dezavantajele unei astfel de angjari ...
Ccc bebe 2
Florii2019
Buna,am nascut in septembrie si in prezent sunt insarcinata cu bebe 2,urmand sa nasc in octombrie anul acesta.Cum se procedeaza cu CCC/dosarul pt bebe 2 in ... (vezi toată discuția)