avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto Prima Inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto Prima Inmatriculare

M-ar interesa sa cumpar un autovehicul inmatriculat in Spania si sa-l inscriu in Romania. Se mai poate face procesul pentru a inmatricula masina fara a platii taxa (daca este sa incep procesul si pana sa-l termin intra in vigoare noua taxa de timbru mai pot inscrie masina fara taxa, pe procesul care il fac) . Astept un raspuns sigur . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:16, 21 Ianuarie 2013
Puteţi intoduce o acţiune la instanţă, în momentul în care aveţi decizia de imputare.

Legea nouă nu vi se va aplica retroactiv. Puteţi încerca şi varianta cu numere roşii, până intră în vigoare noua lege, dar eu vă propun să mergeţi pe prima variantă. Cine ştie cum şi când se shimbă legea.

Baftă!
achiesez la raspunsul colegei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea in romania a unui autovehicul din spania adrian-remus adrian-remus SALUT! INCEP PRIN A SPUNE CA SUNT PROPRIETAR DE 2 ANI A UNUI AUTOVEHICUL FORD (vechimea lui este de 4ani) SI AS VREA SA-L INSCRIU IN ROMANIA , DAR NU STIU CE ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu deeagav99 deeagav99 Buna ziua am o masina adusa din Spania (am cumparat-o de la o sora) vreau sa intreb daca in Iasi pot sa inmatriculez masina fara a plati taxa de mediu. Am ... (vezi toată discuția)