M-ar interesa sa cumpar un autovehicul inmatriculat in Spania si sa-l inscriu in Romania. Se mai poate face procesul pentru a inmatricula masina fara a platii taxa (daca este sa incep procesul si pana sa-l termin intra in vigoare noua taxa de timbru mai pot inscrie masina fara taxa, pe procesul care il fac) . Astept un raspuns sigur . Va multumesc !
Puteţi intoduce o acţiune la instanţă, în momentul în care aveţi decizia de imputare.
Legea nouă nu vi se va aplica retroactiv. Puteţi încerca şi varianta cu numere roşii, până intră în vigoare noua lege, dar eu vă propun să mergeţi pe prima variantă. Cine ştie cum şi când se shimbă legea.
Taxa de poluare
eu_craciun
buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu
deeagav99
Buna ziua am o masina adusa din Spania (am cumparat-o de la o sora) vreau sa intreb daca in Iasi pot sa inmatriculez masina fara a plati taxa de mediu. Am ... (vezi toată discuția)