avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare functie COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare functie COR

Buna ziua,

Un angajat are o diploma de licenta in domeniul: Economia comertului, turismului si serviciilor din domeniul de licenta: Administrarea afacerilor, cu durata de 3 ani. Ce incadrare pot sa ii fac? Eu ma gandeam consilier economist in comert si marketing, dar nu stiu daca se incadreaza intru totul. Si influenteaza cu ceva faptul ca studiile sunt dupa noul sistem, adica de 3 ani in loc de 4? Cerinta pentru postul mentionat mai sus este de studii superioare.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana_84 , utilizator 10:32, 17 Ianuarie 2013
Da, il puteti angaja fara nicio problema in functia respectiva ...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
angajare pe post de economist ContSters222021 ContSters222021 Absolventul de Studii Economice -sistem Bologna- specializarea Marketing,ciclul I poate fi angajat pe post de economist? (vezi toată discuția)
Incadrare valentina_ valentina_ un absolvent al Academiei de Studii Economice - Facultatea de Marketing, cu titlul \\"Licentiat in stiinte economice\\" domeniul Marketing poate fi incadrat ca ... (vezi toată discuția)