avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic la început de drum
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic la început de drum

sunt proaspat angajata ca si consilier juridic fara experienta la o societate.nu am de la cine sa invat.dati-mi niste sfaturi,va rog.
spuneti mai exact cu ce va putem ajuta, la obiect.
Problema consilierilor juridici lipsiti de experienta ( vorbesc din propia experienta ) este datorita lipsei acesteia, independenta, impartialitatea si obiectivitatea acestora este mult stirbita, ei trebuind sa se supuna legii si propiei constiinte, dar lipsa de experienta ii impinge sa se supuna constiinei acelor persoane pe care le considera mai cu experienta ( juristi ori nu ). Asa ca sfatul meu este supune doar propiei tale constiinte si nu uita ca din greseli inveti cel mai bine ( a nu se intelege a se gresi cat mai des ).
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
Filip Alexandru, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
@ cornelspiridon

Colegiul Consilierilor Juridici nu organizeaza niciun fel de curs de pregatire si nici nu solicita un indrumator sau depunerea contractului de indrumare dintre consilierul juridic stagiar si consilierul juridic definitiv indrumator.
Doar dupa cei doi ani de stagiu, trebuie depus un referat si o recomandare de la un consilier juridic definitiv, pentru ca stagiarul sa poata sustine examenul de definitivare.
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Despre consilieri juridici MirceaWlf MirceaWlf Bună ziua, am o nelămurire despre cum se obține titlul de “consilier juridic stagiar”. Acesta se obține odată cu înscrierea într-un Colegiu al ... (vezi toată discuția)
Cati stagiari poate avea un consilier juridic indrumator? naomi_naomi naomi_naomi Buna seara, M-ar interesa cati stagiari poate avea un consilier juridic indrumator? Respectiv, daca pentru inscrierea in CCJ trebuie sa fiu angajata cu ... (vezi toată discuția)
Inscriere pentru definitivat in ccj etta etta Vreau sa ma inscriu in UCCJ pentru a-mi da definitivatul. Are vreo importanta daca am domiciliu intr-un anumit oras si lucrez in alt oras? Precizez ca cele ... (vezi toată discuția)