avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... alcoolemie 0,80 alcotest
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

alcoolemie 0,80 alcotest

Alcotest alcoolemie 0,8,.Prima proba de sange 2 la mie.A doua proba nu a fost recoltata.Doresc sa aflu prin intermediul dvs. si al cunostintelor juridice daca pot face contestatie pentru recalculare. multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:58, 18 Ianuarie 2013
mugurel68 a scris:

Alcotest alcoolemie 0,8,.Prima proba de sange 2 la mie.A doua proba nu a fost recoltata.Doresc sa aflu prin intermediul dvs. si al cunostintelor juridice daca pot face contestatie pentru recalculare. multumesc


buna ziua ,
la asa o alcoolemie puteti cere si reclacularea dar si contestatie dar cu respect mari sanse de a nu va intocmi un proces penal .

HG 1391/2006
ART. 194
(1) Pentru determinarea alcoolemiei se recoltează două probe biologice la interval de o oră între prelevări. În cazul refuzului de prelevare a celei de-a doua probe biologice nu se efectuează calculul retroactiv al alcoolemiei.
(2) Refuzul persoanei examinate de a i se recolta cea de-a doua probă biologică se consemnează în procesul-verbal de prelevare.
mi-e teama ca trebuie sa va reconsiderati pozitia si sa vedeti ce e de facut sa scapati cat mai usor.
macar sa nu fi fost si accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie kacio kacio Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan kacio kacio Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si ... (vezi toată discuția)