avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... furtul intre prieteni
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

furtul intre prieteni

am avut in 2010 un prieten,care a intrat de mai multe ori in casa mea,ziua,noaptea,etc.intr-una din zile am descoperit lipsa unui lucru de foarte mare valoare.era singura pers care intrase in casa mea,deci implicit singurul suspect.am anuntat politia,s-a intocmit un dosar de cercetare penala,cu chiu cu vai a fost adus cu mandat la amprentari si surpriza,au fost gasite amprentele lui(chiar in locul unde fusese asezat anterior disparitiei acel obiect de mare valoare).am fost chemata de mai multe ori sa dau declaratii,mereu am spus acelasi lucru ,declaratiile mele fiind la fel,ale lui insa fiind diferite de la interogare la interogare. dosarul a fost predat parchetului de 2 ani,la fel de 2 ori s-a intors la politie ,spunand ca nu este complet si ca tot eu treb sa fiu cea anchetata...........(mentionez ca la parchet nu mi s-a dat niciun fel de detaliu referitor la dosar,am cerut sa stiu numele procurorului de caz,mi s-a spus ca nu am voie sa stiu acest lucru,etc)azi am fost sunata de domnii de la sectia de politie sa ma prezint ptr noi declaratii.......ma intreb si va intreb pe dumneavoastra ce e de facut,cum sa merg inainte si ce sa mai fac, vreau sa stiu ce acle de atac sa incep,deoarece vad ca e doar vorba si iar vorba din 2010.ms anticipat!
este efectul mult trâmbițatului ”stat de drept” asupra cetățeanului, incompetența unui angajat al instituției numită parchet și pus din întâmplare pe fotoliul de magistrat - ”procuror”, este dezinteresul societății etc etc Ar fi indicat să vă înscrieți (măcar de formă) în audiență la Procurorul-Șef al respectivului Parchet, luând cu dvs. și o plângere (în 2 exemplare și la sfârșitul audienței, să-i solicitați un nr. de înregistrare) bine formulată și documentată asupra a ceea ce postați acum, să-i solicitați respectuoase explicații și să vă plângeți asupra neprofesionalismului respectivului ”procuror” de caz.
Fara sa fiu un iubitor de procurori va pot spune ca pot exista probleme referitoare la probatiune.
O persoana nu poate fi trimisa in judecata fara probe.
Ar fi indicat sa va angajati avocat macar pentru a intelege care este problema.
Este insa recomandabil sa va angajati un avocat care sa se miste repede si nu sa dureze inca doi ani pana sa se lamureasca.
Avocatul poate face presiuni in astfel de cazuri si poate obtine acces la dosar, lucru pe care dvs. nu cred ca il veti izbuti.
Desi pare simplu pentru avocat va anunt ca nu este asa.
va multumesc foarte frumos!
probe sunt la dosar,au iesit amprentele lui exact in acea zona unde clar el nu avea ce cauta,si daca nu ai nimic de ascuns de ce nu te prezinti la citatia politiei ptr amprentare??? e clar ptr mine ca om care nu lucreaza in domeniul judiciar.......si ce e mai grav ,e faptul ca acum a iesit la iveala ca d-l a mai facut astfel de fapte,primise 1 an si 6 luni cu suspendare,deci cand a actionat la mine era in acea perioada de proba. cand a venit sa fie anchetat ,a venit insostit de 2 avocati( cei mai bine cotati la nivel de judet)...............

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tras pe sfoara sau . . . ? kelevradodo kelevradodo buna ziua, se poate sa-mi spuneti daca temerile mele sunt adevarate?am impresia ca avocatul meu ma \'trage pe sfoara\'! am avut un evenimet rutier in ... (vezi toată discuția)
Cum sa zici un nu clar in fatza organului de cercetare penala? xuser xuser Cum as putea zice cel mai frumos NU din viata mea, organului de cercetare penala care insista sa ma impac cu inculpatul. Daca zic \"nu vreau\" se uita la mine ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - parte vatamata, declaratii, recuperare prejudiciu anla2 anla2 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri si daca se poate si cu unele sfaturi, in urmatoarea situatie: Anul trecut in iunie am lipsit mai mult de ... (vezi toată discuția)