avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract firma in insolventa

Buna ziua
Din verificarea unor firme la registrul comertului am constatat ca unele firme care au contracte de închiriere cu firma noastra si-au întrerupt activitatea temporar , au încetat activitatea total - radiate sau sunt sub incidenta Legii 85/2006 – sunt in insolventa.
Vă rugăm sa ne spuneţi ce acţiune ar trebui sa facem în fiecare caz în parte , pentru a fi în legalitate. ( daca trebuie să încetam contractele respective sau nu , cum incasam datoriile înregistrate pe aceste firme ) .
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 13:09, 18 Ianuarie 2013
Daca firmele debitoare sunt in procedura insolventei va inscrieti la masa credala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutiune contract firma in insolventa Liliana Jarda Liliana Jarda Buna ziua, as dori un sfat in legatura cu modalitatea prin care pot obtine rezolutiunea unui contract incheiat cu o firma in insolventa, contract incheiat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la o firma in insolventa - art.1856 natura1 natura1 Buna ziua, compania noastra are de recuperat o suma de bani de la o companie care a inceput procesul de insolventa. Suma pe carte noi ar trebui sa o incasam ... (vezi toată discuția)
Firme in insolventa dorela dorela Cum se poate scade din evidentele primariei o societate comerciala,care nu m-ai functioneaza, nu m-ai exista; este lichidata sau in insolventa, (acest lucru ... (vezi toată discuția)