avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate masina
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate masina

Buna ziua sora mea locuieste in Italia de 10 ani si are acte de rezidenta . Acum trei luni a facut un credit sa achizitioneze o masina printr-un dealer de masini si masina nu a mai primit-o . Firma a intrat in faliment dar sora mea este obligata sa plateasca ratele la banca .Cei de la firma cu care a semnat pentru masina spun ca asta este situatia si nu au ce face . Banca spune ca este obligata sa plateasca ratele in continuare chiar daca nu a primit masina ca cei de la dealer si-au primit banii. Ce poate sa faca in aceasta situatie ?

Alte discuții în legătură

Va rog , o speta partaj thomytza thomytza Sunt casatorit de cca 10 luni si din pacate nu mai merge. Cu cca 1 luna inainte de casatoria civila m-am inscris in programul rabla si am contactat un credit ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing fals,nul,etc...???? ContSters64341 ContSters64341 Salut ! In Septembrie 2007 hotarasc sa achizitionez o masina in leasing, merg la dealer ma hotarasc in aceiasi zi 25 Sep. la optiuni,etc. merg acasa sa ... (vezi toată discuția)
Problema achizitionare auto sh mefisto2014 mefisto2014 Buna ziua, acum aproximativ o luna si jumatate am achizitionat un autoturism second-hand de la un dealer de marca. La momentul respectiv am primit masina si ... (vezi toată discuția)