avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Obligatii restante la bugetul de stat la data de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Obligatii restante la bugetul de stat la data de 30.09.2012 pe siteul anaf.ro

Buna ziua,
Pe siteul www.anaf.ro la tabul "Informatii Publice" se poate cauta dupa denumire: contribuabili mici si mijlocii care inregistreaza obligatii restante la bugetul de stat la data de 30.09.2012.
Intrebarea este: sumele prezentate acolo, sunt sau nu valide?
Speta este ca DGFP s-a inscris la masa credala pentru un SRL falimentar cu o suma dubla (aproximativ) fata de suma existenta pe www.anaf.ro. (In conditiile in care SRLul nu a mai functionat de ani buni, fiind exclusa deci posibilitatea ca suma respectiva sa se fi majorat din 30.09.2012 pana azi).
In plus, ce ar trebui facut cu privire la tabelul creditorilor?
Care este parerea dvoastra?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:21, 18 Ianuarie 2013
Cred ca cel mai calificat raspuns il poate da DGFP a judetului unde aveti sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! recuperare creante! fany22 fany22 Buna, Tocmai am descoperit ca multe dintre firmele care au restante la firma mea, sunt, ba sub incidenta Legii 85/2006, ba si-au intrerupt temporar ... (vezi toată discuția)
Contestatie tabel preliminar otilia13 otilia13 Buna ziua! Am depus o declaratie de creanta in termen la tribunalul comercial stand linistita ca se admite cererea fiind vorba de o creanta certa, lichida si ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)