avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma

Buna ziua!
Doresc sa-mi infiintez o firma si vreau sa va intreb daca sediul social poate fi in Bucuresti, iar punctul de lucru intr-un sat din judetul Giurgiu?
In legatura cu sediul social, il voi face in apartamentul parintilor mei (acolo locuiesc si eu, dar este pe numele lor), trebuie sa inchei cu ei un contract de comodat sau de inchiriere?Trebuie sa iau semnaturi de la vecini?
Iar in legatura cu punctul de lucru, de acolo imi vor trebui semnaturi sau autorizatii de la primarie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marinb , utilizator 21:40, 20 Ianuarie 2013
Se poate stabili sediul social oriunde doriti si puteti sa infiintati un punct de lucru la fel, oriunde doriti. Intocmiti cu parintii / proprietarii apartamentului unde va stabiliti sediul, un contract de comodat, obligatoriu va este necesar acordul vecinilor cu care apartamentul se invecineaza si semnatura presedintelui asociatiei de proprietari.
Cu privire la autorizatiile punctului de lucru, depinde de ceea ce veti face acolo.
Va multumesc pentru raspuns!Eu doresc sa fac un magazin cu vanzarea utilijelor agricole!Ce cod ar avea aceasta activitate in Codul CAEN?
Buna seara,
Codul CAEN necesar pentru vanzarea utilajelor agricole este
4661 Comert cu ridicata al masinilor agricole, echipamentelor si furniturilor.

O seara placuta!

Buna seara,

Va multumesc pentru raspuns!Ok si daca fac magazinul cu vanzarea utilajelor agricole cu sediul in Bucuresti si punctul de lucru intr-un sat din Giurgiu, imi va trebui sa merg la primaria din sat sa cer autorizatie sau semnaturi de la vecini ori sunt suficiente decat cele de la punctul de lucru?

O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import produse anglia si germania scandisk scandisk Buna ziua, Doresc sa inregistrez o societate prin care sa fac import din doua tari. In primul rand doresc sa import haine pentru copii si bebelusi din ... (vezi toată discuția)
Sediu social=punct lucru??? maya20052005 maya20052005 Buna ziua, am infiintat o firma al carui sediu social se afla in apartamentul parintilor(cu care am facut ct de comodat) . Codul caen este 4741, iar pe ... (vezi toată discuția)
Sediul social este in alt oras decat cel in care vreau sa imi desfasor activitatea. am nevoie de anumite documente? SeptimiuPop SeptimiuPop In acest moment eu si 2 parteneri vrem sa ne inregistram o firma. Sediul social poate fi in Bucuresti intr-un apartament sau in Targu-Mures. In ambele cazuri ... (vezi toată discuția)