avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... date personale facute publice
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

date personale facute publice

Buna ziua,

In urma cu cativa ani m-am inscris pe un forum, unde mi-am incarcat fotografia mea si adresa de email. Aceste date ale mele ( poza si adresa de email ) apar pe internet la o simpla cautare in google. Am trimis n email administratorului siteului respectiv acum 1 - 2 ani , am si vorbit telefonic cu el pentru a-mi sterge fotografia si datele mele de pe site . Acest lucru nu s-a intamplat. Am revenit la dansul acum 10 zile si mi-a spus ca le va sterge. Acum 2 zile, iar am revenit la dansul cu aceleasi doleante.
Ce pot sa fac ? Nu mai doresc ca poza mea sa fie publica la o simpla acutare in google a numelui meu.

Va mltumesc
Cel mai recent răspuns: stamatestefan , utilizator 11:23, 22 Ianuarie 2013
problema dvs e ca google a asociat numele dvs cu respectiva poza si a fost indexat in motorul de cautare, din punct de vedere tehnic degeaba sterge poza respectiv contul dupa site-ul respectiv, numele dvs va ramane indexat in google...

chestia asta cu stersul numelui dupa google nu se poate, adica nu poti sa dispari pur si simplu... se poate plati un specialiat care sa influenteze cautarile pe google, ca atunci cand se da o cautare pe google numele dvs sa nu mai apara in prima pagina....

din punct de vedere juridic nu cred ca puteti face nimic, pt ca dvs v-ati facut cont pe acel forum, si ati fost deacord cu termenii si conditiile acelui forum, cum ati fost deacord cu temenii si contiile acestui forum.
nu e vorba de numele meu ca ramane indexat in google. Eu doresc ca poza mea sa nu mai apara in acel forum. Atunci cand mi-am incarcat poza, administratorul forumului a acceptat acest lucru. Acum eu doresc sa mi se stearga poza. Si administratorul trebuie sa fie de acord. Nu e corect ? Chiar nu inteleg de ce e atat de... ( nici nu stiu cum sa-l cataloghez ) si nu vrea sa o stearga.
din cunostintele mele(eu nu sunt de profesie avocat), il puteti da in judecata doar pe civil, ca daca va duceti la politie si faceti plangere, nu rezolvati nimic, pentru ca nu e nimic penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea datelor personale de pe un site de internet mirabela33 mirabela33 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Activez pe un forum a carui discutii sunt indexate pe google. Din pacate contul e foarte vechi si figurez acolo cu ... (vezi toată discuția)
Furt identitate alina_pn alina_pn Buna ziua, vreau sa intreb cum se pedepseste un furt de identitate: copiere poza de pe un site public de socializare si folosierea acesteia la deschiderea unui ... (vezi toată discuția)
Fisa postului CORSATEA CORSATEA Nu inteleg cum de a ajuns pe acest site fisa postului cu numele DOINA Maria CORSATEA, care imi apartine mie, fiind un document personal si confidential. ... (vezi toată discuția)