avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... redeschidere dosar vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

redeschidere dosar vatamare corporala din culpa

Un prieten de al meu a fost condamnat acum 3 ani pentru vatamare corporala din culpa cu inchisoare , 3 ani.A fugit din tara dar din pacate acum l-au gasit.Cu victima nu s-a inteles,a avut 11 zile de spitalizare.Plus ca a condus cu permisul suspendat, iar masina avea nr false.Are vreo sansa?Imi cer scuze daca nu m-am exprimat prea coerent....
Pedeapsa de 3 ani a fost data la fond?
da.am vb cu un avocat si a zis ca ar putea redeschide dosarul si in cel mai bun caz sa faca 1 an jumatate.cine imi zice ca il scoate mai repede,vrea doar sa ne ia banii.bineinteles daca nu vedeti dosarul e greu....
daca dosarul e solutionat definitiv, adica a fost condamnat la curtea de apel, este foarte greu de crezut ca se va pune problema unei rejudecari.

Solutia normala era sa se inteleaga cu partea vatamata si scapa de tot.
o sa-i dea mai mult..plus pedeapsa pentru conducerea masinii cu numere false

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se inchide vreodata dosarul penal ? sebi2fast sebi2fast spunetimi si mie va rog... am o cunostinta care a \"fugit\" din tara acum 8 ani sa nu ispaseasca pedeapsa de 3-4 ani cu fapta furt din locuinte...se inchide ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa extradare nicu_75 nicu_75 Buna ziua! Am fost retinut in baza unui mandat de arestare european in luna iunie 2013, fiind condamnat in 2004 la 10 ani de inchisoare cu executare(sentinta ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinte prof81 prof81 Buna ziua! Pentru inceput as vrea sa imi cer scuze daca nu voi reusi sa explic foarte concret cazul pentru care va cer sfatul, dar nu am nici cunostinte ... (vezi toată discuția)