avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare director

Buna dimineata?
Pot sa angajez o persoana pe functia de director , cu un salariu de incadrare de 804 Ron?Mentioneza ca persoana nu are studii superioare, si este patronul firmei. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 21 Ianuarie 2013
Da, puteti.
Nu mai exista obligativitatea diferentierii salariilor in functie de studiile necesare ocuparii unui post in sectorul privat, decat daca exista in reg.intern al angajatorului sau in ccm aplicabil coeficienti de ierarhizare ...

Astfel, obligativitatea se impune numai la respectarea salariului minim brut pe economie ...700 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu ninel_d ninel_d Buna ziua,as dori sa stiu care poate fi salariul minim pe care il poate acorda un angajator pentru un angajat in functie de conducere[cu studii ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare elena2015 elena2015 Buna ziua! Astazi am aflat de la sefa mea ca salariul meu brut este de 900 Ron desi stiam ca sunt integrata ca si inginer, deci persoana cu studii superioare. ... (vezi toată discuția)
Majorarea salariului minim monicah monicah buna ziua as vrea sa stiu daca odata cu marirea salariului minim de la 1 februarie se aplica si coeficientii pentru salarul minim cu studii superioare si daca ... (vezi toată discuția)