d_doinita 
	    	Utilizator

d_doinita 
	    	Utilizator	    

player2012 
	    	Utilizator

player2012 
	    	Utilizator	    

player2012, utilizator
 player2012, utilizator 	
			 d_doinita 
	    	Utilizator

d_doinita 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dana07	                   

Buna ziua.
va rog sa ma ajutati intr-o problema extrem de urgenta.
Exista 13 ha de padure. Exista CF pe padure. Exista 3 proprietari pe CF. Conform ... (vezi toată discuția)
	                    dana07	                   

Buna ziua.
va rog sa ma ajutati intr-o problema extrem de urgenta.
Exista 13 ha de padure. Exista CF pe padure. Exista 3 proprietari pe CF. Conform ... (vezi toată discuția)

costystanescu	                   

unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)
	                    costystanescu	                   

unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)

gabriella1065	                   

Am mostenit de la mama 6 Ha teren extravilan si 1/4 din casa bunicilor ( am certificat de mostenitor ) . Titlurile de proprietate pe teren sunt pe numele mamei ... (vezi toată discuția)
	                    gabriella1065	                   

Am mostenit de la mama 6 Ha teren extravilan si 1/4 din casa bunicilor ( am certificat de mostenitor ) . Titlurile de proprietate pe teren sunt pe numele mamei ... (vezi toată discuția)