avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale raportare deseuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

raportare deseuri

Stiti cumva pana cand se face raportarea anuala a deseurilor catre APM (altele decat deseurile din ambalaje)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mgeorgiana , utilizator 12:27, 13 Iunie 2013
Pana la 31 ianuarie 2013 pentru anul 2012. Daca nu reusiti sa o depuneti fizic la registratura institutiei pana la acest termen, incercati sa o trimiteti macar pe e-mail, urmand sa o duceti fizic in perioada urmatoare datei de 31 ianuarie.
multumesc mult!
Buna ziua!
Daca sunteti farmacie sau unitate medicala aveti o procedura specifica, cu alte termene de raportare.....:)
mirela_durnea a scris:

Pana la 31 ianuarie 2013 pentru anul 2012. Daca nu reusiti sa o depuneti fizic la registratura institutiei pana la acest termen, incercati sa o trimiteti macar pe e-mail, urmand sa o duceti fizic in perioada urmatoare datei de 31 ianuarie.

Unde se specifica acest termen de 31.01.2013, ca in lenoua lege a deseurilor nu scrie acest lucrusau cel putin nu am vazut eu?

shanty a scris:

Buna ziua!
Daca sunteti farmacie sau unitate medicala aveti o procedura specifica, cu alte termene de raportare.....:)

Buna ziua,

Si unde gasesc aceste termene?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul pentru mediu gabibotea gabibotea In situatia in care am importat bunuri ambalate am obigatia depunerii lunar la AFM a declaratiilor privind ambalajele? Pentru a depune lunar aceste declaratii ... (vezi toată discuția)
Declaratii microintreprindere anairam_unid anairam_unid O firma neplatitoare de tva care a fost platitoare de impozit pe profit si care acum trece la microintreprindere trebuie sa faca declaratia 101(termen ... (vezi toată discuția)
Atentionare impozit profit-microintreprindere ContSters277956 ContSters277956 Extras din ordonanta 8/2013 38.Articolul 1122 se modifică şi va avea următorul cuprins: \\"Art. 1122: Reguli de aplicare a sistemului de impunere pe ... (vezi toată discuția)