avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditii de munca potrivit legii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditii de munca potrivit legii

Buna ziua,

vreau sa ma intorc din CCC si in perioada cat am avut contractul de munca suspendat s-au facut niste majorari salariale la toti angajatii...s-a pornit de la un procent minim si in functie de evaluare s-a dat mai mult in unele cazuri. Acum eu vreau si majorarea salariala potrivit legii 202/2002 unde la art 10 aliniatul (7) spune ca:
" La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei. "
Cei de la munca refuza spunand ca conditiile de munca se refera la cele fizice ex un birou mai mare.
Nu gasesc un pasaj de lege care sa reglamenteze acest termen ci doar o pagina de le Ministerul muncii despre conditiile de munca unde la pct 7 spune despre salariu. [ link extern ]

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Intrebare vbc vbc Am dreptul la majorarile salariale ce au survenit in perioada in care eu am fost in concediul de crestere copil? (vezi toată discuția)
Modificare salariu întoarcere cic Alelena Alelena Buna ziua, In urma concediului de creștere a copilului ,având contractul suspendat au avut loc majorări salariale anuale plus o majorare venită din ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa revenirea din cic anamariap28 anamariap28 cic expira in mai 2012 si ma voi reintoarce la vechiul job pe acelasi post. Intre timp in firma s-au facut majorari salariale la toti angajatii, daca eu am ... (vezi toată discuția)