"Exista incompatibilitate intre calitatea de expert judiciar in specialitatea topografie si calitatea de angajat al A.N.C.P.I.?" Am citit raspunsul dat deja la o asemenea intrebare, dar era adresat statutului de functionar public. Revin cu precizarea ca angajatii A.N.C.P.I. nu mai sunt functionari publici, ci personal contractual iar incompatibilitatea era mentionata referitor la statutul de functionar public.
In Legea 133/2012 se face mentiune despre interzicerea activitatii de expert tehnic judiciar si persoana fizica autorizata pentru angajatii A.N.C.P.I. dar se citeaza incomplet articolele din legea 7/1996, omitandu-se litera h) al art.4, referitoare la avizarea tehnica a expertizelor judiciare. In aceasta situatie, se mai poate vorbi de incompatibilitate, atata timp cat legea e neclara si la aceasta data nu exista un regulament intern in vigoare (ultimul fiind lovit de nulitate in baza abrogarii HG1210/2004? Cum si unde se poate contesta decizia angajatorului de a interzice dreptul la libera practica si cum se poate dovedi ca nu este vorba in multe cazuri de expertize topografice de incompatibilitate? Multumesc!
Nu am citit asta la "termeni si conditii" cand am scris mesajul si de altfel, nu cred ca e dedicata exclusiv acestei categorii de persoane. Cu ce va deranjeaza? Daca putei ajuta cu un raspuns adecvat, va rog s-a faceti, daca nu, lasati comentariile rautacioase, nu v-am vazut pe lista moderatorilor abilitati sa-mi transmita daca am incalcat in vreun fel regulamentul de pe forum.
Incompatibilitate
Jeffrey
as vrea sa stiu daca este compatibila calitatea de angajat al ANCPI sau al unui oficiu de cadastru teritorial cu cea de expert tehnic judiciar in specialitatea ... (vezi toată discuția)