avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unui angajat transferat la o alta unitate ii inceteaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unui angajat transferat la o alta unitate ii inceteaza CIM durata determinata

Ce ar trebui sa faca societatea care are un angajat al carui CIM pe durata determinata inceteaza de drept si in acelasi timp inceteaza si perioada de transfer. cu alte cuvinte CIM a fost incheiat pe perioada solicitata de institutia la care a fost transferat.

acum la incetarea de drept trebuie sa informez si institutia la care a fost detasat sau e suficient sa-i dau angajatului decizia de incetare?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 25 Ianuarie 2013
Decizia de incetare de drept a c.i.m. , potrivit art.56 alin.2 C.mun., se comunica salariatului.

In acelasi timp, angajatorul de la care a fost detasat va informa angajatorul la care este detasat despre aceasta situatie ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu durata determinata unait unait Buna ziua, Sunt angajat la o firma in baza unui contract de munca cu perioada determinata ( durata -1 an). Problema este ca : - mi se termina contractul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca este corect cum procedez : - cim determinat 02.04.2012 - 30.06.2012, in revisal la data incetare trec 30.06.2012. ... (vezi toată discuția)