avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara neplatita

buna ziua .s-au facut trei ani de cand am divortat si fostul sot nu a platit pensia alimentara pt cei doi copii cara au rezultat din casatorie .l-am dat din nou in judecata si se tot amana pronuntarea si nu inteleg de ce .cum pot sa rezolov asta?
multumesc frumos
au scris ca nu am facut plingere in termen de doua luni ca am depasit .si imi respinge plingerea
dar nu inteleg daca este hotarat in instanta si este obligat prin lege de ce nu se respecta legea ?
Pentru ca dvs nu l-ati obligat sa o respecte prin apelarea la organele executorii ale statului. Ma refer la punerea in executare silita a sentintei prin poprire sau alte mijloace.

Este aberanta motivarea cu termenul de 2 luni pentru depunrea plangerii pt ca aceasta obligatie de plata a pensiei de intretinere este una continuua, are caracter alimentar.

Numai ca organelor de politie si d-nilor de la parchet le este mai comod sa motiveze in acest fel si nu sa intreprinda ceva demersuri pentru ca parintele sa isi onoreze obligatiile pe care le are.
si ce pot face in continuare?
Doamna, la momentul pronuntarii sentintei, fostul sot avea loc de munca? Ati cerut poprirea veniturilor?
buna ziua .revin cu aceeasi problema neplata pensiei alimentare.va rog din suflet sa ama ajutati.am primit raspuns si la plingerea impotriva rezolutiilor procurorului de netrimitere in judecata si mi-au respins iar plingerea ca fiind nefondata .nu stiu ce sa mai fac sincer sint disperata.de ce nu exista lege ?de 3 ani fostul sot nu plateste nici un un ban pt copii lui si acum tot in favoarea lui e rezultatul .cum e posibil sa fie lasat in pace atata timp cat el face infractiune .unde este legea?

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara neplatita claudyta claudyta buna ziua .ma numesc CLAUDIA .am divortat din 13.01.2010 .Am 2 fete si fostul sot a fost obligat prin lege sa plateasca pensia alimentara ,bani pe care nu i-a ... (vezi toată discuția)
Ajutor - plangere impotriva rezolutie procuror pentru incetare urmarire penala lakkis lakkis Buna seara,va rog sa ma ajutati ! Dupa o plangere catre parchet pentru neplata pensie alimentara ,dupa 1 an si jumatate si multe sesizari s-a dat rezolutia de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Z.A.G. Z.A.G. Referitor la neprimirea pensiei alimentare din iunie 2009 cind a fost pronuntata decizia de catre instanta (am publicat problemele mele in data de 04.01.2010), ... (vezi toată discuția)