am si eu o intrebare - legata de autorizarea unei PFA - daca se doreste infiintarea unei pfa - pentru activitati de inchiriere imobile - de ce acte am nevoie si care este codul CAEN - si daca este nevoie de vreo diploma sau alt certificat sau autorizare.
Va multumesc,
la prima vedere, avand in vedere modificarile recente aduse codului fiscal prin OG 8/2013, se pare ca microintreprinderea ar fi cea mai avantajoasa pentru activitatea de inchiriere, pentru ca se plateste doar 3% din venitul obtinut, daca intr-un an nu se depaseste plafonul de 65.000 euro.
totusi, depinde de patrimoniul afacerii si aici ma gandesc la valoarea de inventar a imobilelor ce vor fi inchiriate pentru care exista amortizare fiscala.
de asemenea foarte importante sunt taxele si impozitele locale.
microintreprinderea are personalitate juridica, in timp ce intreprinderea individuala plateste taxe la nivel de persoana fizica, adica mult mai putin.
Mai am o intrebare ..daca o persoana fizica isi face pfa pentru a putea inchiria mai multe spatii de la un alt proprietar ...codul CAEN 6820 se aplica sau nu ?? daca nu care este cel corect?
Va multumesc.
Infiintare pfa
flary23
buna seara,
imi pot face o firma ca, persoana fizica autorizata unde pot comercializa pe baza de comenzi produse avon?
care este procedura ?
(vezi toată discuția)