avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... S-A MAI DAT VREO LEGE SAU SE DA CU PRIVIRE LA ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

S-A MAI DAT VREO LEGE SAU SE DA CU PRIVIRE LA CREDITELE IN CHF

Am si eu un credit imobiliar ipotecar facut in franci in momentul in care am luat creditul mai exact 2007 chf =2,8 ron cu aproximatie acum rata la banca depaseste cu mult posibilitatea noastra de plata avem lunar o rata de 400 chf ,suntem 4 membri si doar sotul meu este salariat si mai beneficiem de un ajutor de insertie pentru al 2 -lea copil .La banca am fost si am discutat care ar fi posibilitatile dar solutiile gasite de ei ne ingreunau mai mult decat sa ne ajte.
va rog spuneti-ne ce am putea face nu stim exact despre ce lege era vorba in zvonurile de la tv.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:56, 26 Ianuarie 2013
Nu exista nici un act normativ in vigoare care sa reglementeze creditele in franci elevetieni. Este o mare teapa pe care romanii au luat-o si care nu s-au gandit la riscul valutar. Puteti reclama banca doar in conditiile in care sesizati ca vi s-a aplicat o dobanda nelegala si neinscrisa in contractul de imprumut ori banca percepe comisioane ascunse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
Creditul bancar - solutii in situatie de criza nsemeniuc nsemeniuc Buna seara, Cu permisiunea Dvs, am sa va intreb daca stiti sa existe vreo sansa de a gasi o solutie amiabila de a putea duce la bun sfarsit un contract ... (vezi toată discuția)
Francul elvetian StanciuAncaGabriela StanciuAncaGabriela Buna ziua! Am un credit ipotecar in franci la banca Credite Europe Bank si as vrea sa stiu daca exista o mica posibilitate de a reveni macar la un curs mai ... (vezi toată discuția)