avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare diferenta dintre taxa auto veche si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare diferenta dintre taxa auto veche si actualul timbru de mediu

Vreau sa stiu si eu daca se poate recupera diferenta dintre taxa auto platita in 2012 si actualul timbru de mediu, fara a merge in instanta??taxa platita de mine valora 560 euro iar in actuala formula de calcul a timbrului valoreaza 298 euro.va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: narcis71 , utilizator 16:57, 26 Ianuarie 2013
Nu se mentioneaza nimic de recuperarea diferentei.

Solutia este sa va recuperati taxa in totalitate in instanta, iar apoi cand veti vinde masina noul proprietar va plati timbrul la valoarea de la acea data.

Am gasit ceva de genul: "Contribuabilii care, de la 1 iulie 2008, au plătit o taxă mai mare decât cea rezultată din aplicarea legii în vigoare pot solicita restituirea sumelor reprezentând diferenţa de taxă plătită." intr-o stire din jurnalul.ro privind timbrul de mediu, insa nu stiu ce presupune acest lucru..
corect ar fi restituirea diferentei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire diferenta dintre taxa de poluare si timbru de mediu savaliviu2 savaliviu2 va salut cu tot respectul.va rog mult sa ma ajutati ! fiica mea a platit taxa de poluare in 07.02.2011. 1100 de euro.noi am calculat pe calculatorul oficial ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)