Buna ziua! As vrea sa va expun o problema care mi s-a intamplat. Sunt angajat la o firma care datorita crizei, din decembrie a inceput sa faca disponibilizari. In luna Ian.2009 la inceput am fost instiintat ca voi fi disponibvilizat si mi s-a trimis o adresa prin care eram instiintat ca voi fi disponibilizat cu articolul 65, eu si o colega mea. Dupa cateva zile inainte de a semna acea adresa am fost sunat de la personal sa nu semnez ca s-ar putea sa raman pe post. Eu nu am semnat dar colega a semnat. La cateva zile am avut o vizita a sefului direct care nu stia nimic de discutia cu doamna de la personal asa ca nici eu nu am zis nimic de aceasta discutie. Acum a mai venit un val de disponibilizari dar de mine nu zice nimeni nimic. Am intrebat in urma cu o saptamana la personal si a zis ca nu stie nimic si ca o sa ma anunte cand afla. Acum intrebarea este, voi fi platit in aceasta perioada, ma poate disponibiliza avand in vedere ca a fost trimisa adresa de instiintare si ce ma sfatuiti sa fac sa ii zic sefului sau nu? Multumesc
Desfiintare post
ELENA2009
Buna ziua,
Am urmatoarea speta , la care am nevoie de ajutor dvs.:
- unui angajat i s-a desfiinta postul , a fost anuntata, s-a intocmit decizie insa ... (vezi toată discuția)