avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Modificari aduse de-a lungul timpului Codului penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Modificari aduse de-a lungul timpului Codului penal

Am niste carti mai vechi de drept penal si de procedura penala... Exista vreo modalitate de a afla cam care sunt modificarile aduse acestora de-a lungul timpului astfel incat sa nu mai fiu nevoit sa cumpar altele noi??
Daca nu sunteti de specialitate juridica incercati sa uzati de variantele aflate pe internet cu privire la textele de lege.
Din ce an aveti ultima carte?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
codul penal e ala din 68' cu cateva zeci de sute de modificari...:D
Cumpăraţi codurile actualizate şi corelaţi conţinutul tratatelor cu reglementările la zi.
Am carti de penal si procedura penala din 2001 :) Si am inteles ca de la anu se schimba Codul penal si procedura penala si deci nu prea mai are rost sa investesc in carti noi anul acesta....
Adevărat, se schimbă, iar dacă nu vă ,,presează,, nimic, vreun examen , aşteptaţi schimbarea.Altfel, faceţi o mică investiţie măcar în coduri actualizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)
Admitere barou, anu asta Paranghele Paranghele Deci, care este, imi poate si mie esclipa de ce intre sub'ectele de la Penal este incluse si Pebdebsirea Persoanei Juridice, care este firmele mele, intre timp ... (vezi toată discuția)