avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regulament de ordine interioara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regulament de ordine interioara

Buna ziua.
Am avut control de la ITM si mi-au cerut ulterior sa actualizez regulamentul de ordine interioara cu criterile de evaluare ale angajatiilor si toate zilele legale.Are careva un model sa-mi transmita si mie?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 28 Ianuarie 2013
:offtopic: Interventie moderator

@ mirela_durnea


Va rog sa respectati regulamentul de postare in acest Forum ... Mesajele off-topic trebuie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor private.

www.avocatnet.ro/content/tag...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
@ mihaela2513

Criteriile de evaluare nu pot fi la fel pentru toti salariatii .. zilele legale in care nu se lucreaza sunt cele prevazute in art.139 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare pfa CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Am nevoie de ajutor pentru infiintare PFA Interventie moderator 2.5. Mesajele off-topic trebuie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor ... (vezi toată discuția)
Pfa/contract de prestari servicii? voichita_b voichita_b Asociatia de proprietari poate incheia cu un PFA administrare imobile contract de prestari servicii? Care sunt taxele pe care le plateste, daca PFA este si ... (vezi toată discuția)