avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Instruire periodica SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Instruire periodica SSM

Serviciul extern de prevenire si protectie poata sa efectueze instruirea periodica la personalul institutiei cu care a incheiat contract?
Conform legislatiei, instruirea periodica trebuie sa o efectueze conducatorul locului de munca respectiv.
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 17:43, 29 Ianuarie 2013
Vad ca stiti raspunsul corect, serviciul extern de prevenire si protectie nu efectueaza instruirea la locul de munca si instruirea periodica asa cum ati citit si in NM de aplicare a Legii 319/2006 aprobate prin HG 1425/2006 cu modificari si completari ulterioare.
ART. 91
(1) Instruirea la locul de munca se face de catre conducatorul direct al locului de munca, in grupe de maximum 20 de persoane.
ART. 96
(1) Instruirea periodica se efectueaza de catre conducatorul locului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducatorul locului de munca are contract de prest servicii TutuianuR TutuianuR Buna ziua ! Conducatorul locului de munca are contract de prestari servicii cu firma X. Poate el instrui si semna fisele de instruire ssm si su pt angajatii ... (vezi toată discuția)
Conducatorul locului de munca cessyghe cessyghe Buna ziua! Suntem o firma de servicii proiectare cu 13 angajati, toti cu activitate de birou. Reprezentantul legal al firmei este administratorul. Partea de ... (vezi toată discuția)
Instructaj periodic protectia muncii gm_ignat gm_ignat Buna ziua, sunt curioasa cat de des trebuie facuta protectia muncii? vorbesc de faptul ca suntem o firma de software. toti cu studii superioare. lucram ... (vezi toată discuția)