avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 139 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pana la ce data se depun declaratiile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pana la ce data se depun declaratiile

Pana la ce data se depun declaratiile de venit pe anul trecut in cazul II ? Ce declaratii se completeaza de fapt ? Caietul cu mijloace fixe de inventar sunt obligatorii,sunt caiete cu regim special sau se poate folosi un caiet oarecare ?
Va multumesc !!!:">
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 12:17, 29 Ianuarie 2013
1).pana la 25.05.2013.
2).200(cea dela nr.1),220 si 600,dupa caz.
3).Caietul la care faceti referire poate fi :Registrul inventar(cod 14-1-2/a)care trebuia inregistrat obligatoriu la Administratia fiscala la inceputul activitatii sau Fisa pentru operatiuni diverse(cod 14-6-22/b)pentru cheltuielile cu amortizarea mijl.fixe.










~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea pfa maria85 maria85 Bana ziua, as dori sa aflu cum se tine contabilitatea pentru pfa. De ce registre am nevoie? Pot sa fac contabilitatea pe calculator sau este imperios necesar ... (vezi toată discuția)
Transpunere in registre a mijloacelor fixe big_bughy big_bughy Buna ziua, E primul an cand trebuie sa fac singur lucrul asta si sunt unele lucruri pe care nu le inteleg. Cum voi trece mijloacele fixe (valoare ... (vezi toată discuția)