george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

big_bughy 
	    	Utilizator

big_bughy 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cristian_conea	                   

Care sunt conditiile pt.a se calcula amortizare pt. niste articole de birotica (am citit undeva ca trebuie sa aibe o valoare de peste 1800 lei). Sunt titular ... (vezi toată discuția)
	                    cristian_conea	                   

Care sunt conditiile pt.a se calcula amortizare pt. niste articole de birotica (am citit undeva ca trebuie sa aibe o valoare de peste 1800 lei). Sunt titular ... (vezi toată discuția)

mmanu	                   

buna ziua
am achizitionat un monitor pt calculator  valoare cu tva 2023 iar valoare fara tva 1700 lei
eu ma gandesc ca este obiect de inventar pentru ca ... (vezi toată discuția)
	                    mmanu	                   

buna ziua
am achizitionat un monitor pt calculator  valoare cu tva 2023 iar valoare fara tva 1700 lei
eu ma gandesc ca este obiect de inventar pentru ca ... (vezi toată discuția)

aurah	                   

Buna seara!am un service auto ce are domeniu de activitate intretinerea si reparatia auto si comert.Intrebarea mea este: Facturile de la furnizoriprin care am ... (vezi toată discuția)
	                    aurah	                   

Buna seara!am un service auto ce are domeniu de activitate intretinerea si reparatia auto si comert.Intrebarea mea este: Facturile de la furnizoriprin care am ... (vezi toată discuția)