avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... URGENT Incompatibilitati
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

URGENT Incompatibilitati

Sunt functionar public intr-o primarie de comuna , la Serviciul economic. Am participat la intocmirea documentatiei pentru atribuirea unui contract de achizitie publica , am semnat notele justificative + fisa de date a achizitiei. Am fost numit , prin dispozitie, sa fac parte din comisia pentru evaluarea si selectia ofertelor de pret depuse la aceasta procedura , am semnat toate documentele aferente selectiei, inclusiv raportul de atribuire a contractului de achizitie publica . Acum, am primit o dispozitie prin care am fost numit sa fac parte din comisia de receptie .
Este legal sa fac parte din toate comisiile privind procedura ?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:48, 29 Ianuarie 2013
legea nr.161/2003 nu interzice asta...parerea mea este ca puteti, desi mi se pare si mie putin ciudat, insa legal, aveti posibilitatea sa faceti parte din aceste comisii. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile juristului aleodor27 aleodor27 Intr-o procedura de achizitie publica, la finalul acesteia, juristul institutiei trebuie sa si intocmeasca contractul de atribuire sau doar sa-l vizeze de ... (vezi toată discuția)
Dosarul de achizitie publica ukzspan ukzspan Ce contine un dosar de achizitie publica sau unde este reglementat acest lucru . Multumesc, (vezi toată discuția)
Achizitii directe pe proiect posdru carmenbucur carmenbucur O insitutie publica, partener intr-un proiect POSDRU trebuie sa faca achizitii de produse si servicii ale caror valori sunt sub pragul de 30 000 euro. Conform ... (vezi toată discuția)