avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Impacarea intre parti in urma unu accident rutier.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Impacarea intre parti in urma unu accident rutier.

Buna seara! In urma cu o luna am accidentat un copil pe trecerea de pietoni. Dupa 2 saptamani am stabilit o suma impreuna cu tatal copilului, care sa acopere ingrijirile medicale. Intrebarea mea este ce trebuie sa fie scris in acel act care urmeaza sa-l intocmim?
Cel mai recent răspuns: radu_sas , utilizator 14:36, 30 Ianuarie 2013
daca s-a ajuns la politie, reclamantul(victima)prin parinti trebuie sa-si retraga plingerea prealabila (daca a facut acest lucru) daca nu a fost depusa veti intocmi o chitanta de mana cu martori (2) prin care victima arata ca nu are pretentii de natura penala , materiala sau civila fata de dvs si ca v-ati impacat bineinteles cu specificarea sumei la car v-ati inteles. Depinde DACA ESTE SAU NU DOSAR PENAL.
Suma stabilita este definitiva si totala, in sensul ca nu va mai formula alte pretentii?daca da atunci trebuie sa prevedeti acest lucru expres in acel inscris iar daca nu, este suficienta si o chitanta prin care sa puteti dovedi achitarea respectivei sume in eventualitatea unui litigiu.

Numitul X.....(toate datele de buletin)...se obliga sa achite suma...catre numitul..Y..(toate datele de buletin)....,suma ce reprezinta despagubiri in vederea achitarii cheltuielilor de spitalizare pentru Z in urma accidentului de circulatie din data........etc.
Numitul..Y..in calitate de reprezentant legal a lui Z,renunta la orice fel de pretentii ce ar putea fi formulate cu ocazia accidentului de circulatie in vederea caruia s-a achitat prezenta suma cu titlu de despagubiri.


data intocmirii Semnaturile lui X si Y
Multumesc pentru ajutor! Respecte! Ma puteti ajuta si cu un titlu care sa-l dau actului..?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
radu_sas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de spitalizare liviu l liviu l Am fost victima intr-un accident de circulatie in urma caruia mi-am pierdut un organ. Ancheta penala se afla in curs de desfasurare dar am facut o intelegere ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa si vatamare corporala ctln_tns ctln_tns In urma unui articol am si eu o nelamurire:In temeiul disp.art.346 alin.1.c.p.p.rap.la art.313 din Lg.nr.95/2006 oblica in culpatul X alaturi de asiguratorul Y ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa ctln_tns ctln_tns In urma cu 3 ani sa produs un accident de circulatie in urma caruia a rezultat mortea unei persoane si vatamarea corporala grava a celeilalte ce a necesitat ... (vezi toată discuția)