avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... termen expertiza grafologica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

termen expertiza grafologica

Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal in care trebuie facuta o expertiza grafologica asupra unor inscrisuri sub semnatura privata ? Solicitarea vine in urma unei solicitari a unei instante de judecata care pana la efectuarea expertizei a suspendat cauza respectiva .
Multumesc pentru lamuriri .

Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 13:19, 1 Februarie 2013
Inca o data va multumesc pentru raspunsul prompt . Cu stima ...si asta e astept . Sunt convins ca semnatura martorului se va constata ca e falsa si apoi ne vom putea indrepta tot legal , impotriva faptuitorului , cerand bineinteles , despagubirile datorate intarzierii procesului de justitie .
Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafica in dosarul penal gaby83 gaby83 Va rog sa ma ajutati cu un sfat deoarece ma aflu intr-o situatie fara iesire, sint disperata. Intr-un dosar penal din anul 2011 procurorul mi-a incuviintat in ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafologica ContSters22096 ContSters22096 in cadrul unui litigiu am solicitat efectuarea unei expertize grafologice; s-a fixat urmatorul termen de judecata, insa nu ni s-a comunicat cuantumul ... (vezi toată discuția)
Hotarare pe un act sub semnatura privata romex romex Va rog sa-mi spuneti daca intre doi copii exista o intelegere sub forma unui act sub semnatura privata in care se prevede vanzarea drepturilor care vor ... (vezi toată discuția)