avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Model de acord pentru reorganizarea judiciara a unei ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Model de acord pentru reorganizarea judiciara a unei societati

Sunt reprezentantul unei firme ce are de recuperat o creanta de la alta firma. Exista o hotarare judecatoreasca definitiva pentru recuperarea creantei. Firma creditoare se afla in procedura de reorganizare . Pentru a putea intra in procedura trebuie sa ne inscriem si noi la masa credatala. De aceea trebuie sa fim de acord. As dori sa stiu daca exista un model de acord in acest sens pentru a-l putea folosi si noi si a-l depune la judecatorie
Cel mai recent răspuns: helis62 , utilizator 16:11, 12 Februarie 2009
Procedura spune ca mai intai judecatorul sindic se pronunta cu privire la admiterea in principiu a planului de reorgenizare. Apoi creditorii fac o adunare unde hotarasc daca se admite sau nu planul de organizare(fiecare creditor are un vot, iar daca este egalitate la vot atunci se ia in considerare ponderea fiecarui creditor) Urmand ca judecatorul sindic fie confirma admiterea planului de reorganizare, fie dispune inceperea procedurii simplificate(falimentul)

Av. Gheorghe Alexandru
Judecatorul s-a pronuntat dar trebuie acordul de principiu al celor inscrisi la masa credala. Ma intereseaza un model de acord

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etapele parcurgerii termenelor pentru faliment sau insolventa helth2010 helth2010 Doresc sa stiu cum ma sa ma pregatesc in vederea contestarii deschiderii procedurii de faliment sau insolventa din partea unui creditor.Cat timp dureaza, cum ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre termenii insolventa-faliment-procedura simplificata a insolventei. simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, va rog lamuritima in ceea ce priveste acesti termeni ce au in comun si care este diferenta? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)