avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... HOTARARE DE DIVORT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

HOTARARE DE DIVORT

sora mea a pierdut hotararea de divort si doreste sa schimbe numele in acte,acum este in strainatate.eu pot,si daca da unde,ce si cum trebuie sa procedez sa-i obtin o copie,un duplicat.va multumesc anticipat.
In baza unei procuri speciale, puteti sa mergeti la arhiva instantei unde s-a pronuntat divortul si sa solicitati o copie legalizata dupa hotararea de divort.

Exista si posibilitatea ca sora dvs. sa angajeze un avocat, care in baza imputernicirii avocatiale poate face demersurile pentru obtinerea acestei hotarari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere hotarare de divort definitiva rexulica rexulica Am pierdut hotararea de divort definitiva si irevocabila.Pentru a scoate pasaportul cu domiciliul in Spania am nevoie de originalul hotararii de divort.Ce pot ... (vezi toată discuția)
Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera hotararea de divort de la tribunalul din cornetu-ilfov? safta ioana safta ioana In anul 2009 luna mai ,am terminat divortul cu fostul sot ,o luna mai tarziu am primit acasa hotararea de divort definitiva si irevocabila.In aceea hotarare ... (vezi toată discuția)