CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 gabitzu1ro	                   

Buna..intrebarea este: Setintele penale se fac in urmatoarele conditii..? Judecatoria-fond / Tribunal - Rec (sau apel) Fond / Curtea de apel-Recurs .Fond..? ... (vezi toată discuția)
	                    gabitzu1ro	                   

Buna..intrebarea este: Setintele penale se fac in urmatoarele conditii..? Judecatoria-fond / Tribunal - Rec (sau apel) Fond / Curtea de apel-Recurs .Fond..? ... (vezi toată discuția)

Scorpionul	                   

Buna Ziua
Am si eu o nelamurire si suna c-am asa:
1. Am depus apel intr-un divort si vreau sa stiu cat timp am sa depun motivele apelului de la data ... (vezi toată discuția)
	                    Scorpionul	                   

Buna Ziua
Am si eu o nelamurire si suna c-am asa:
1. Am depus apel intr-un divort si vreau sa stiu cat timp am sa depun motivele apelului de la data ... (vezi toată discuția)

GeorgianaChirila	                   

Buna seara!
Am și eu următoarea nelămurire: am depus pe rolul Tribunalului București, secția contencios o acțiune prin care am solicitat anularea unor ... (vezi toată discuția)
	                    GeorgianaChirila	                   

Buna seara!
Am și eu următoarea nelămurire: am depus pe rolul Tribunalului București, secția contencios o acțiune prin care am solicitat anularea unor ... (vezi toată discuția)