avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare srl

Am un srl care a avut activitate suspendata 2009-2012, iar dupa aceea am depus declaratiile 100 pe 0 si situatiile fin anuale. Nu am nici un gand sa mai fac ceva cu firma si as vrea sa scap de ea ieftin. Mentionez ca a mai ramas ceva de plata la impozitul forfetar. Daca nu mai depun nici un fel de declaratii pot sa fiu declarata inactiva si apoi firma sa fie radiata automat la ONRC sau prin nedepunerea declaratiilor risc vreo amenda ca si administrator al firmei si asociat pe persoana fizica?

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma inactiva alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog, exista posibilitatea ca o firma sa nu fie declarata inactiva chiar daca nu a depus declaratiile 100 si 300 din aprilie 2008 ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)