avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Licenta import China
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Licenta import China

Buna ziua,

Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati la 2-3 intrebari legate de importul de tigari electronice din China:

- institutia care elibereaza licente pentru import din China, tigari electronice?
- acte necesare?
- timp de raspuns?

Va multumesc frumos,
Cu respect ,
Baciu Bogdan
Cel mai recent răspuns: Regykemal , utilizator 19:59, 23 Aprilie 2023
Buna ziua am deschis un magazin alimentar si distribuitorul de tigari mea facut contractul intre mine si firma lui si dupa acea mea spus ca trebuie sa fac online ca sa optin o licenta pentru a putea vinde in magazinul meu tigari! Nu stiu habar nu am cum sa fac! Va rog ajutatima dumneavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat origine ContSters209690 ContSters209690 buna ziua, am deschis recent un magazin online cu marfa import china. un client imi cere certificat de origine. sunt obligat sa-i dau? sunt obligat sa obtin ... (vezi toată discuția)
Avize magazin online de tigari electronice SergiuMoldovan SergiuMoldovan Bina ziua. Ma poate ajuta cineva va rog cu niste informatii pentru un magazin online de tigari electronice? Ma intereseaza care sunt avizele necesare pentru a ... (vezi toată discuția)
Patronul unui magazin alimentar nu da bonuri de casa Hectorrrrrr Hectorrrrrr Buna ziua......e normal sa intri intr un magazin alimentar sa ceri vanzatorului ( in cazul de fata , patronii magazinului , pt ca ei vand ,sot si sotie) un ... (vezi toată discuția)