avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda contraventionala -prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda contraventionala -prescriptie

Este prescris in anul 2013 dreptul de a cere creanta pentru o amenda contraventionala emisa in anul 2003 ? ; persoana efectiv nu a primit somatia(mutat de la domiciliu), nu s-a afisat la domiciliu si nici publicat ;acesta nu are la cunostinta de nici un demers privind executarea silita cu toate ca s-a mers mai departe cu procedura; Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 11:11, 1 Februarie 2013
poate contesta aceasta executare in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala pentru parcare alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,am primit in febroarie 2010 o amenda pentru ca am pus un anunt pentru vanzare masina fiind in locul de parcare si nu in spatiu special amenajat,adica ... (vezi toată discuția)
Somatie, termen de prescriptie a unei amenzi jaroldus jaroldus Azi 10 5 2011 am primit somatii de plata de la primaria sector 4 directia generala de impozite si taxe, si eu si tatal meu. In primul rand am semnat de primire ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie a unei amenzi de circulatie boboc_valy boboc_valy Pentru 3 amenzi de circulatie din 2006, am primit in ianuarie 2012 instiintare de plata, conform OUG 92/2003, art.9(2)d, republicata in 2007; stiam ca ... (vezi toată discuția)