avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare club copii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare club copii

Buna ziua
Va rog daca se poate sa-mi spuneti cum se poate deschide un club pentru copii.
Ce acte sunt necesare , ce forma de organizare , daca sunt necesare acte care sa dovedeasca specializarea ( club de pictura, modelism , handmade,etc), ce avize sau alte demersuri se fac.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabimc , utilizator 10:41, 3 Februarie 2013
Puteti infiinta un ong si puteti atrage persoane specializate in diferite domenii pe baza de contract de voluntariat sau pe baza unui contract de prestari servicii daca vreti sa le dati si bani.
multumesc pt raspuns george_neagu dar am nevoie de un raspuns mai detaliat daca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre ong si asociatie sportiva! ContSters96325 ContSters96325 Buna ziua tuturor Am nevoie de sfatul unor persoane calificate in domeniu ptr a primi niste sfaturi si ptr a fi lamurit.Precizez ca nu am studii in domeniul ... (vezi toată discuția)
Infiintare scoala, club de dans Gracielle Gracielle Buna ziua! In calitate de simpla persoana, fara vreo pregatire in domeniul artistic, pot infiinta o scoala, un club de dans pentru copii? Adica eu sa devin ... (vezi toată discuția)
After school medeea2014 medeea2014 buna ziua tuturor,intentionez sa deschid afther school. Ce avize sunt necesare pentru aceasta activitate? Spatiul in care se va desfasura este inchiriat cu ... (vezi toată discuția)