avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Paradox Judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Paradox Judiciar

Am comis un furt minor in 1993 la varsta de 13 ani. Am fost arestat si eliberat in grija mamei mele. Azi, 20 de ani mai tarziu, am obtinut un certificat de cazier care are urmatoarea mentiune:

1. Pusa in miscare actiunea penala la 26.10.1993 in dosarul xxxx/1993 pentru art 208.

Ce se intampla aici, o eroare judecatoreasca? S-a deschis un caz asupra mea la varsta de 13 ani si nu s-a finalizat? Pareri, va rog.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2013
markgigi, utilizator
Cel mai recent răspuns: markgigi , utilizator 20:07, 5 Februarie 2013
Nu ma refer la cazierul de angajare, intr-adevar, este vorba de un cazier mai detaliat. Imi trebuie asa ceva pentru a-mi inregistra firma in registrul intracomunitar. Uimirea mea este aceasi pentru ca, dupa am spus, aveam 13 ani cand s-a intamplat acest caz si este singurul din viata mea. Urmeaza sa ma duc la parchet sa clarific greseala. Sigur este o omitere din partea cuiva. Revin cu o concluzie.
e foarte ciudat ca apare in cazier, o actiune juridica care nu s-a finalizat.

cazierul ar trebui sa contina doar condamnarile definitive,
si nu actiunea penala care nu s-a finalizat...

sau cum este de fapt ?
Da, exact asta apare. Am fost la parchet si intr-adevar pare a fi o eroare. O sa dureze, mi-au spus, nestiind nimeni cat mai exact. Astept sa fiu contactat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - urgent always always Buna ziua Am si eu o problema cu sora mea, acum 2 zile a fost prinsa in timp ce fura din cora. Am fost sa o ajut si mi s-a zis ca se depune plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma reabilitez [cazier judiciar] Ashoka Ashoka Buna ziua .va rog frumos daca ma poate ajuta cineva in legatura cu cazierul judiciar.In data de 13-04-2006 am fost condamnat la 6 luni cu suspendare pt ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cazier - pus in miscare actiune penala 1992 pt. art. 208, 209 lit. c c.p. ddm2010 ddm2010 Buna ziua, Am fost sa imi scot cazierul pentru Registrul Operatorilor Intracomunitari si cu stupoare am primit vestea ca sunt inscris in cazier pentru punerea ... (vezi toată discuția)