avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedeapsa cu aplic.art 81 c.pen.- reabilitare de drept- ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedeapsa cu aplic.art 81 c.pen.- reabilitare de drept- procedura

Buna seara,

Am rugamintea sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in cazul in care in urma cu 2 ani si 3 luni am fost condamnat la 3 luni inchisoare cu suspendare (accident auto) si doi ani incercare.Acum peste cateva zile se implineste termenul de 2 ani si trei luni; ce trebuie sa fac, am nevoie de cazier sa fie curat. Cum procedez ?ma duc la tribunal sa deschid proces sa se faca costatarea, sau astept sa se stearga singur? Daca nu-i atentionez eu, cei de politie nu or sa stie ca trebuie sa se ridice sanctiunea.

multumesc
Cel mai recent răspuns: egeea , utilizator 22:32, 15 Februarie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc, cu siguranta voi folosi aceasta informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept- cazier- procedura Roby11 Roby11 Buna ziua, Am fost condamnat la 9 luni cu suspendare si 2 ani de incercare. decizia a fost definitiva si irevocabila pe data de 24 oct.2012. Credeti ca ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea cazier judiciar- pedeapsa cu aplic.art 81 c.pen. iulianm83 iulianm83 pe 05 07 2011 a ramas definitiva o hotarare prin care am fost condamnat la 3 luni inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de 2 ani .Cand imi pot ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept DumitruConstantin DumitruConstantin Am fost condamnat in iunie 2009 la pedeapsa de 2 ani si jumatate cu suspendare. Cand intervine reabilitarea? (vezi toată discuția)