avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... furt calificat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

furt calificat

buna seara,, iubitul meu a sustras o geanta dintr un birou si a fost prins cu ia la iesirea din incapere,,, nu sa depus plingere contra lui dar totusi a fost arestat preventiv 29 zile ptr fapta in sine ,, el fiind recidivist,fiind eliberat dupa 3 ani in 2009,, va rog frumos sa imi spuneti care ar fi incadrarea,, si daca are vreo sansa sa primeasca o pedeapsa cu suspendare,,, Multumesc anticipat!!!!
Ultima modificare: Vineri, 1 Februarie 2013
ContSters280144, utilizator
Fara a cunoaste mai in detaliu speta este greu de specificat ce si cum. Trebuie cunoscut mai in detaliu circumstantele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt cablu nelu1976 nelu1976 ce pedeapsa poate lua un individ care a fost prins furand cablu ....?mentionez ca mai avea si 1 an suspendare pentru tentativa de furt si era in perioada de 3 ... (vezi toată discuția)
Trafic droguri mare risc - recunoastere, posibilitate aplicare pedeapsa cu suspendare Mariana55555 Mariana55555 Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. O persoana in arest preventiv 29 de zile, cu acuzatia de trafic de droguri de mare risc,careia i s-a aplicat art ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine liberare pe control judiciar in cazul acesta? maria_87 maria_87 Un tanar de 24 de ani a comis un furt pentru care a primit 1 an si 6 luni cu suspendare dupa 6 luni a comis un altul care sunt sansele lui sa scape de ... (vezi toată discuția)